Human Feedback

Ægte mennesker, ærlig feedback. Vores panel består af helt almindelige mennesker, der gerne vil hjælpe dig med at skabe brugeroptimerede løsninger.

Human Feedback Panelet

Human Feedback panelet består af beredvillige respondenter, som gerne vil give dig konstruktiv brugerfeedback - som fjernbrugere (video feedback) eller i interviews, hvor du helt selv styrer dialogen. Du definerer selv aldersgruppe, husstandsindkomst, køn, og om der skal være børn i husstanden. Har du yderligere målgruppekriterier, kan du nemt opsætte en screening i dit projekt.

Altid friske

Vi rekrutterer paneldeltagere, der har samme intentioner som vi har: At hjælpe andre med at lykkes. De er ikke professionelle og vil aldrig blive det. Det vigtige for os er, at deres feedback er oprigtig og umiddelbar.

Vores paneldeltagere er altså helt almindelige mennesker og afspejler den målgruppe, de repræsenterer i den enkelte test. Du kan møde dem via video feedback eller i et interview.

 

Screenet af os, bedømt af dig

Vores panelmedlemmer vælges pba. en online ansøgningsproces og bliver screenet individuelt. Human Feedback's kvalitetssikring af deltagere er baseret på et kundedrevet bedømmelsessystem. Derfor, når et projekt slutter, kan du bedømme deltagerne ligesom de kan bedømme dine projekter